Nova verzija popularnog programskog paketa za digitalizaciju i organizaciju dokumenata donosi poboljšanja u performansama uz nekoliko novih funkcionalnosti, za  još efikasniji i brži rad sa dokumentima. Unaprijeđena PRO verzija je namijenjena malim i srednjim kompanijama.

Neke od najznačajnijih novih osobina :

  • Prostor za pohranu dokumenata 6GB
  • Povlačenje i ispuštanje dokumenata u i iz PRO arhive
  • Direktno arhiviranje iz Microsoft Word i Excel aplikacija
  • Selektovanje i kopiranje teksta iz arhiviranih PDF, e-mail i ostalih dokumenata
  • Postavljanje napomena-stikera na dokumente
  • Proširene opcije ispisa u arhiv

 

 

Nova verzija Brojne nove funkcije

Nova verzija RetSoft Arhiv

Novi Database System

RetSoft Arhiv Pro 4 koristi novi sistem baze podataka koji omogućava brži pristup informacijama i povećanje prostora za pohranu dokumenata na 6GB.

Označavanje i kopiranje teksta

Prilikom pregleda dokumenta u arhivi, sada je, osim drugih tipova dokumenata omogućeno selektovanje i kopiranje teksta i za arhivirane PDF, e-mail, Word i Excel dokumente.

Drag & Drop

Drag & Drop funkcija olakšava uvoz i izvoz dokumenata u arhiv. Označavanjem dokumenata u Windows Explorer-u i prebacivanjem u arhiv ubrzano je indeksiranje dokumenata.

Želite isprobati ?

Prilagodljivo rješenje pogodno za generalnu upotrebu ali i poliklinike, ordinacije, advokatske kancelarije itd..

Kontaktirajte nas!

Arhiviranje Office dokumenata

Osim arhiviranja e-mailova direktno iz Outlook-a, u verziji 4 ova funkcija je proširena na Word i Excel. Sada jednostavnim klikom arhivirate nove Word i Excel dokumente u Vaš arhiv!

Napomene na dokumentima

Kao i za klasične stikere, sada možete postaviti digitalnu napomenu na dokument u arhivi. Veličina napomene je podesiva, kao i njena pozicija bilo gdje na dokumentu.

 

RetSoft B.V. je dio grupacije Allbidigit koja je na evropskom tržištu jedan od vodećih pružatelja rješenja za upravljanje informacijama i dokumentima. Kompanija svojim rješenjima podržava velike i male organizacije u privatnom i javnom sektoru, obrazovanju, zdravstvu, općinama, industriji, trgovini i poslovnim uslugama. Sa više destina hiljada korisnika, RetSoft arhiv je vremenom postao drugo ime za digitalno arhiviranje, brzu organizaciju i pretragu dokumenata.

Detaljnije od digitalnoj arhivi